Bájní tvorové Adenu

06.11.2010 00:07

 Slyšte, slyšte!

 

V našem světe žije spoustu zvířat - některá jsou velká a hrůzostrašná, některá jsou malá a roztomilá. Některá jsou vznešená a žijí tu tisíce let a některá sem přicestovala z dalekých krajů. Někteří tvorové jsou námi prozkoumáni a běžně se s nimi setkáváme, někteří však jsou stále zahaleni rouškou tajemství .. Právě proto se naše Sdružení pro poznání zvířectva Adenu rozhodlo vypsat výzvu pro všechny nadšené přírodovědce- amatéry. 

Pomozte nám s prozkoumáním všech žijícíh tvorů Adenu a budete štědře odměněni!

Vyberte si nějakého tvora a vydejte se ho zkoumat - zjistěte jaký je, co má rád, čím se živý, jak vypadá, jak se stará o své mláďata, jak přezimuje, kde žije, jestli preferuje společnost smečky nebo je to samotář nebo nám zjistěte, co jsou jeho schopnosti, jaké zvuky vydává, co rád dělá, jestli umí plavat, jestli je nebezpečný ... Každá informace se hodí!

Pozorujte ho tak dlouho, dokud nebudete mít zprávu o délce takové, aby bylo možné ji použít v našem nově připraveném Velkém přehledu zvířat a mobů!

Obzvláště velkou službu nám prokážete, pokud se Vám podaří zvíře vyfotit a to zejména v prostředí, které není jeho domácí! Vylákejte ho někam daleko, foťte a foťte a věřte že vaše práce velice pomůže jak nám, tak celé vědě. 

Zadání:

Vyberte si moba, kterého popište jako by se jednalo o nový neprozkoumaný živočišný druh - čím detailnější a kreativnější popis, tím lepší.

Přidejte fotografie (screenshoty) vámi vybraného moba na různých místech

Hodnocení:

Každý, kdo se zúčastní a jeho práce bude přijatelná (bude delší než 6 řádků a bude obsahovat minimálně 4 různé screenshoty) dostane 10 ponožek (trvání soutěže = do 12.listopadu) 

3 nejlepší práce budou ohodnoceny 40 ponožkami. 

 

Soutěžní příspěvky sem! https://la2.gamepark.cz/forum/index.php?topic=4054.0