Harry Potter týden

14.11.2010 22:45

Ahoj všichni příznivci magie a čar a kouzel. Ve dnech 14.11. – 21.11. vás čeká neopakovatelný a jedinečný týden plný magie, týden zaměřený na Harryho Pottera!

Jak všichni nejspíš víte, ve čtvrtek, 18.11. má ve světových multikinech premiéru Harry Potter a Relikvie smrti – 1. část. Proto se nový tým Event Game Masterů spolu se staršími Eventovými Game Mastery rozhodl, přichystat pro vás, týden speciálních eventů spojených právě se zmiňovaným Harrym Potterem.

Hned tu máme první event, který je třeba vyhlásit: MEGA Art event (nebo-li známý jako Adena Art event) s tematikou Harryho Pottera. Vašim úkolem je namalovat nějaký obrázek z Harryho Pottera, a poté si sehnat nějaké GM aby se s ním u obrázku vyfotilo. Je přísný zákaz ničit obrázky někomu jinému, jestliže k takovým případům dojde, ten jemuž byl obrázek zničen musí udělat screen jako důkaz tohoto vandalství a s viníkem bude naloženo dle uvážení.

Tento Event také probíhá po dobu jednoho týdne (uzávěrka je tedy příští neděli). Kreslit můžete cokoliv a z čehokoliv (doporučuji adeny), je však nutné držet se světa Harryho Pottera.

Příspěvky do Mega art eventu HP posílejte sem https://la2.gamepark.cz/forum/index.php?topic=4077.0
Debatovat o celém týdnu HP zábavy můžete tady 
https://la2.gamepark.cz/forum/index.php?topic=4078.0

Dále se v tomto týdnu můžete těšit na:
- Otázkové eventy
- Různé úkoly zadané učiteli školy čar a kouzel v Bradavicích (hodiny lektvarů, obrany proti černé magii,..)
- Hide n‘ Seek event
- Putování za ztracenými Itemy
- Dračí eventy
- Příběhy na našem fóru

Doporučuji Vám připomenout si všechna kouzelná zaklínadla a mít hůlku stále v pozoru – Harry Potter týden právě začíná!