HP eventy

18.11.2010 22:50

 Zde najdete malý přehled eventů které již proběhly v rámci týdne Harryho Pottera:

1) Hodina lektvarů Profesora Snapea

Na tuto hodinu se dostali pouze žáci, kteří správně odpověděli na otázku - jak se jmenuje lektvar pravdy? Odpověď byla samozřeumě Veritasrum, ale to jistě již všichni víte. Hodina lektvarů se odehrávala na půdě prastaré Hardinské soukromé akademie. Pan profesor Severus Snape měl pro žáky přichystaný úkol - vymyslet recept na lektvar, jeho ingredience, postup přípravy i účinky. Hodnitilo se kreativní zpracování i volba ingrediencí dostupná ze světa L2. 

Ze zákulisí:

Event vymyslela: Ziana

Profesora hrál: Ejdat

Původní plán byl poslat žáky po vymyšlení receptu získat ingredience, které si napsali, ale to bohužel nebylo možné provést, vzhledem k tomu že si většina žáků napsala věci, jež by nebyla schopna na svém levelu získat. 

2) Hodina obrany proti černé magii profesora Lupina.

Na tuto hodinu se dostali všichni ti, co odpověděli správně na otázku: Jak se jmenuje kouzlo , které se používá na bubáka? - Je to Ridiculus. 

Profesor Lupin postavil každého žáka před bubáka (který se změnil v to, čeho se člověk před ním nejvíce bál) a vysvětlil mu, že musí říci formuli Ridiculus a po té přidat něco zábavného, v co se má bubák proměnit aby se ostatní smáli.Bubáci na sebe brali různé podoby všelijaké odporné havěti a tak jsme v průběhu hodiny zjistili, že někdo se bojí pavouků, někdo kostlivců a někdo třeba králíka Elpyho. 

Ze zákulisí:

Profesora hrál: Ejdat

Bubáka hrála: Ziana

Jednotlivé výstupy žáku hodnotili: Ophryssia, Rosio, Ejdat, Ziana, Tawney

Bubák se dělal takto: Zůstavala jsem neviditelná a vždy sem se měnila na různé moby skrz příkaz polymorph, po té co jsem měla připravený polymorph jsem zrušila neviditelnost. 

3) Šestý smysl Harry Potter

Oblíbený event Šestý smysl ale na téma Harry Potter. Úkolem hráčů bylo sladit se skupinou a snažit se myslet stejně - vždy na jedno slovo od GM měli napsat, co se jim první k němu vybaví. 

Ze zákulisí:

Event pořádali: Ziana, Rosio, Ejdat

Magickou tabulku na počítání bodů vymyslela : Ophryssia 

Tento event byl jeden z nejvíce chaotických co jsem zažila a to proto, že hráči nerespektovali pravidla a odcházeli uprostřed eventu a díky tomu kazili hru ostatním. Byly to pro mě opravdu nervy a jsem ráda, že tam semnou byli Ejdat a Rosio. 

4) Otázkový event 

Viz - https://zianka.webnode.cz/news/harry-potter-/